Styckade kycklingdetaljer

Av allra högsta kvalitet

Så här ser våra nya förpackningar ut i butiken

Kryddad kyckling

Naturell kyckling utan skinn

Naturell kyckling med skinn

Produktsortiment

Kycklinghalva

Kycklinghalva, naturell med skinn.

Kycklinghalva, kryddad

Välj mellan våra färdiga kryddblandningar Gourmet, Allround eller African BBQ.

Kycklingkvart

Kycklingbröst med ben

Kycklingbröst, naturell med skinn och ben.

Kycklingbröstfilé

Kycklingbröstfilé utan skinn.

Kycklingbröstfilé

Kycklingbröstfilé med skinn.

Kycklingbröstfilé, kryddad

Välj mellan våra färdiga kryddblandningar Gourmet, Allround eller African BBQ.

Kycklingfilé supreme

Kycklingfilé med skinn och del av vinge.

Kycklingvingar

Kycklingvingar naturell.

Kycklingvingar, kryddad

Välj mellan våra färdiga kryddblandningar Gourmet, Allround eller African BBQ.

Kycklingklubba naturell/kryddad

Kycklingklubba med skinn och ben.

Kycklingben, kryddad

Välj mellan våra färdiga kryddblandningar Gourmet, Allround eller African BBQ.

Kycklinglår

Kycklinglår med skinn och ben.

Kycklingben

Kycklingben med skinn och ben.

Storpack – Fabriksförsäljning

Du kan köpa våra kycklingdetaljer i låda. Läs mer här.

Vår kyckling är speciell på flera sätt ❤️.

För det första är vi väldigt noga med att behålla strukturen på skinnet. På så sätt får vi ett bättre utseende på kycklingen samtidigt som kryddningen stannar kvar och ger en mer intensiv smak till den tillagade kycklingen.

För det andra luftkyler vi kycklingen till rätt paketeringstemperatur. Att kylningsprocessen får ta sin lilla tid är viktig, mörningsprocessen får inte gå för snabbt eftersom köttet riskerar att bli segt.

Det allra viktigaste är ändå att vi inte tillför något vatten eller saltlake till kycklingen. En kyckling från Knäred är garanterat helt naturlig.

Viktigt att tänka på vid inköp av kyckling från oss är att förvara den färska kycklingen några dagar i kylen före eventuell infrysning för bästa köttkvalitet.

Tips vid tillagning!

Tänk på att inte översteka vår kyckling utan alltid använda stektermometer vid tillagning. Kycklingfilén ska vara 72 grader, helst inte högre när den är färdig.

Vi tillagning av hel kyckling rekommenderar vi en temperatur vid lårbenet på 85 grader för bästa resultat. Tips, bryn till kycklingen i pannan och färdigstek den i ugn på ca 150 grader.

Gå vidare och titta på vårt utbud av helkyckling här.

Kryddorna vi använder

Läs om våra kryddblandningar här.

MEDLEMMAR I SVENSK FÅGEL