Styckade kycklingdetaljer
Av allra högsta kvalitet
Så här ser våra kycklingförpackningar ut i butiken
Kryddad kyckling
Naturell kyckling utan skinn
Naturell kyckling med skinn
Produktsortiment
Kycklinghalva
Kycklinghalva, naturell med skinn.
Kycklinghalva, kryddad
Välj mellan våra färdiga kryddblandningar Gourmet, Allround eller African BBQ.
Kycklingkvart
Kycklingbröst med ben
Kycklingbröst, naturell med skinn och ben.
Kycklingbröstfilé
Kycklingbröstfilé utan skinn.
Kycklingbröstfilé
Kycklingbröstfilé med skinn.
Kycklingbröstfilé, kryddad
Välj mellan våra färdiga kryddblandningar Gourmet, Allround eller African BBQ.
Kycklingfilé supreme
Kycklingfilé med skinn och del av vinge.
Kycklingvingar
Kycklingvingar naturell.
Kycklingvingar, kryddad
Välj mellan våra färdiga kryddblandningar Gourmet, Allround eller African BBQ.
Kycklingklubba naturell/kryddad
Kycklingklubba med skinn och ben.
Kycklingben, kryddad
Välj mellan våra färdiga kryddblandningar Gourmet, Allround eller African BBQ.
Kycklinglår
Kycklinglår med skinn och ben.
Kycklingben
Kycklingben med skinn och ben.
Storpack – Fabriksförsäljning
Du kan köpa våra kycklingdetaljer i låda. Läs mer här.
Vår kyckling är speciell på flera sätt ❤️.
För det första är vi väldigt noga med att behålla strukturen på skinnet. På så sätt får vi ett bättre utseende på kycklingen samtidigt som kryddningen stannar kvar och ger en mer intensiv smak till den tillagade kycklingen.
För det andra luftkyler vi kycklingen till rätt paketeringstemperatur. Att kylningsprocessen får ta sin lilla tid är viktig, mörningsprocessen får inte gå för snabbt eftersom köttet riskerar att bli segt.
Det allra viktigaste är ändå att vi inte tillför något vatten eller saltlake till kycklingen. En kyckling från Knäred är garanterat helt naturlig.
Viktigt att tänka på vid inköp av kyckling från oss är att förvara den färska kycklingen några dagar i kylen före tillagning eller eventuell infrysning. På så sätt får du bäst köttkvalitet. Läs fler tips vid tillagning här.
Tips vid tillagning!
Tänk på att inte översteka vår kyckling utan alltid använda stektermometer vid tillagning. Kycklingfilén ska vara 72 grader, helst inte högre när den är färdig.
Vi tillagning av hel kyckling rekommenderar vi en temperatur vid lårbenet på 85 grader för bästa resultat. Tips, bryn till kycklingen i pannan och färdigstek den i ugn på ca 150 grader.
Gå vidare och titta på vårt utbud av helkyckling här.
Kryddorna vi använder
Läs om våra kryddblandningar här.