Sälj vår kyckling för att stärka lagkassan!

Tusen tack för ert stora engagemang och grattis till bra försäljning!

För många föreningar och skolklasser har det blivit ett lyft
för klass- eller föreningskassan att sälja Knäreds kycklinglådor.

Håll utkik efter någon i din bekantskapskrets som säljer Knäreds kycklinglådor, de är ambitiösa ungdomar som är väl värda att gynnas.

Sparar ni till något särskilt? Då kanske det skulle vara bra att dryga ut kassan genom att sälja Knäreds kycklinglådor.
Våra produkter är av hög kvalitet samtidigt som alla vet att kyckling är nyttigare än alla kakor och godislådor i världen. Vill ert gäng lägga tid på annat än dörrknackning är det smart att sälja något som nästan alla vill ha, på riktigt.
Hur går det till?
Kontakta oss så pratar vi ihop oss om när, hur och i vilket område ni vill sälja. Vi skickar underlag som ni tar med er ut när ni tar upp beställningar. Det finns två olika alternativ av kycklinglådor som ni kan erbjuda kunderna.
– 3 kg kycklingbröstfilé alternativt
– 2 kg filé + 2 kg drumstick
Beräkna att ni behöver en försäljningsperiod på ca tre veckor. Efter den tiden meddelar ni oss om preliminärt antal sålda lådor en vecka innan leveransdag så att vi kan planera produktionen. Det exakta antalet lådor meddelas 1-2 dagar innan för att vi ska hinna packa. När ni är klara med försäljningen bestämmer vi en tid och plats som vi kör ut och levererar alla lådorna till. Eftersom det är kylvaror behöver lådorna komma till kunderna på en gång.
Vad kostar det och vad tjänar ni?
2023 är priset som er kund betalar till er 400 kr/låda. Er förtjänst är 80 kr/låda och resten betalar ni på faktura till oss. Ni bör sälja minst 100 lådor för att det ska vara lönsamt. Tänk på att vi levererar färska kycklingprodukter där kylkedjan behöver hållas hela vägen för att säkerställa kvaliteten.

Knäred står för en sund djuromsorg och ett målmedvetet miljöarbete

Mör & Smakrik

Ansvarsfullt uppfödda

Inget tillsatt vatten

Har ätit GMO-fritt foder

Fria från Salmonella

Uppfödda på antibiotikafritt foder