Sälj vår kyckling för att stärka lagkassan!

Är din förening eller skolklass intresserade av att sälja? Kontakta oss så hjälper vi er igång. Ring 0430-504 30, välkommen!

För många föreningar och skolklasser har det blivit ett lyft
för klass- eller föreningskassan att sälja Knäreds kycklinglådor.

Det är såklart därför de återkommer gång på gång.

Sparar ni till något särskilt? Då kanske det skulle vara bra att dryga ut kassan genom att sälja Knäreds kycklinglådor.
Våra produkter är av hög kvalitet samtidigt som alla vet att kyckling är nyttigare än alla kakor och godislådor i världen. Vill ert gäng lägga tid på annat än dörrknackning är det smart att sälja något som nästan alla vill ha, på riktigt.
 
Hur går det till?
Kontakta oss så pratar vi ihop oss om när, hur och i vilket område ni vill sälja. Vi skickar underlag som ni tar med er ut när ni tar upp beställningar. Det finns två olika alternativ av kycklinglådor som ni kan erbjuda kunderna.
– 3 kg kycklingbröstfilé alternativt
– 2 kg filé + 2 kg kycklingklubba
 
Beräkna att ni behöver en försäljningsperiod på ca tre veckor. Efter den tiden meddelar ni oss om preliminärt antal sålda lådor en vecka innan leveransdag så att vi kan planera produktionen. Det exakta antalet lådor meddelas 1-2 dagar innan för att vi ska hinna packa. När ni är klara med försäljningen bestämmer vi en tid och plats som vi kör ut och levererar alla lådorna till. Eftersom det är kylvaror behöver lådorna komma till kunderna på en gång.
 
Vad kostar det och vad tjänar ni?
Försäljningspriset är 325 kr/ låda, ni betalar in 255 kr på faktura och behåller mellanskillnaden som er förtjänst, dvs 70 kr/låda. Vi ser gärna att ni säljer minst 100 lådor för att det ska vara någon idé. Tänk som sagt på att vi levererar färska kycklingprodukter och att det därför är viktigt med kylkedjan för att säkerställa kvaliteten vid leverans.

Knäred står för en sund djuromsorg och ett målmedvetet miljöarbete

Mör & Smakrik

Ansvarsfullt uppfödda

Inget tillsatt vatten

Har ätit GMO-fritt foder

Fria från Salmonella

Uppfödda på antibiotikafritt foder